Prodej bytu 2+kk 56 m², Janské Lázně

Cena na dotaz G info v RK, včetně provize a právního servisu
Pavel Slaboch

Pavel Slaboch

Praha, Sokolovská 352/215

Popis nemovitosti

Dovolujeme si Vám nabídnout ke koupi byt v atraktivní lokalitě lázeňského města Jánské Lázně 3min od centra v klidné ulici dispozičně jako 2kk 56m2 v osobním vlastnictví, hypotéka lze kterou v případě zájmu je možné zajistit za nejlepších podmínek přes našeho partnera.

Bytová jednotka je nyní rozdělena na dva byty o dispozici 1kk, každá se samostatným vstupem , díky tomuto rozdělení se jedná o skvělou investiční příležitost, jeden byt lze využívat pro své potřeby a druhý pronajímat (či oba na pronájem), v každém bytě obývací pokoj s kuchyňskou linkou, jeden má koupelnu se sprchový koutem a samostatnou toaletu a druhý koupelnu s toaletou a sprchovým koutem dohromady. Bytové jednotky se nachází v přízemí velmi pěkného zrekonstruovaného cihlového domu, výhled z obou bytu do zeleně s absolutním klidem, dřevěná okna, na podlahách plovoucí podlaha a dlažba. Možnost využití parkování přímo u domu.

Investičně velmi zajímavá nabídka ( za cenu jednoho bytu dva apartmány), Jánské Lázně nabízí v zimě plnohodnotné vyžití zimních sportů a v létě spousty možností na túry, skvělá poloha 200m od kolonády a přitom klidná ulice , doporučujeme prohlídku.

Pro více info volejte kdykoliv makléři.

Garantujeme naprosto harmonický převod vlastnického práva k bytové jednotce + bezpečný převod kupní ceny (advokátní či bankovní úschova dle výběru klienta).

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Vlak, Silnice, Dálnice
Elektřina 230 V, 400 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Konstrukce Zděná
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet
Příjezdy Beton, Dlažba, Asfalt
ID nemovitosti 88
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Po rekonstrukci
Plocha užitná 56 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Pavel Slaboch

Praha, Sokolovská 352/215

Zobrazit kompletní nabídku RK

Pavel Slaboch

Sdílet nemovitost

TOPlist